zondag 30 september 2007

Yeah Boi, in de ether

Há linhas brancas que ...



há linhas brancas que não dividem o mundo, mas aproximam-no

The Hubble Deep Field

The Hubble Deep Field: The Most Important Image Ever Taken

Saudades

Lekkere Luitjes, entao, como vao? Ik voel me wel een beetje eenzaam zo alleen op onze blog. Vooralsnog helpt het niet echt tegen de saudades :).. Tot snel! Beijao da Anne

zaterdag 29 september 2007

Origin of the Universe

Origin of the Universe - Stephen Hawking (1 of 5)

The Inner Life of a Cell

Harvard Biovisions - The Inner Life of a Cell

Zaterdagmiddag

Hai lieve schatten, het regent me hier een hoop en het is echt, echt herfst........ Ik ben heel toepassenlijk belastingen aan het doen; ik ontdek steeds beter hoe het allemaal moet dus ik ben steeds bezwaar aan het indienen om dingen die ik al heb ingediend te veranderen. Vrij vermoeiend en irritant, maar in het kader van een dubbeltje is het begin van een miljoen enzo heb ik mijn tanden op elkaar gezet.. Beijo

woensdag 26 september 2007

Heeej lieve jongens!

Joehoe Snoepies, wat vinden jullie ervan?

Goed idee toch? Kunnen we foto's en berichtjes en filmpjes voor elkaar achterlaten, en misschien af en toe iets intelligents :) .

Oh man, ik ben zo modern! Nee, ik heb t idee genept van Jose van Marije. Moeten jullie wel die uitnodigingen aannemen om mede-auteurs van dit blog te worden. Dan krijgen we allemaal de wachtwoorden enzo.. Oeh, volgens mij ben ik het wachtwoord alweer vergeten. Ik had een rare gemaakt :)

En goede naam toch? Ontsproten aan mijn creatieve geest. Past bij ons allemaal, en dekt ons volgens mij wel.

Zal ik het goede voorbeeld geven? Zoek ik iets leuks om erop te zetten.. Komt straks..

Eerst ga ik even slapen nu, want ik merk duidelijk dat ik nog helemaal niet beter ben. Ik kreeg op mn kop van Tim, dat ik belachelijk druk deed meteen, en soms komt het commentaar van mensen wat verder weg beter aan. Sorry Mem! Want Mem had dat natuurlijk allang gezegd steeds.

Nou tot zover voor nu, en ik geef jullie virtueel alle dikke kussen, want misschien ben ik nog een beetje besmettelijk. Hoewel de huisarts zei dat je, elke keer dat je naar de supermarkt gaat, honderd van dit soort en ergere virussen enzo tegenkomt..

Allerdikste kussen!!!